Ond cirkel

Jag har hamnat i en ond cirkel. En ond cirkel som är omöjlig att ta sig ur om man bor i Kiruna och inte känner "rätt" personer. Jag kan inte få ett jobb för att jag inte har någon erfarenhet och jag har ingen erfarenhet för att jag inte kan få ett jobb. Kill me....

23 sept

Igår kom mitt lilla krull förbi för att pyjamasparta. Efter två grillsmörgåsar med fetaoströra så slog vi oss ner i soffan för att kolla film. Vinglasen fyllda. Förväntningarna höga. Men med sådan förberedelse så var det ju bara dömt att filmen skulle vara skit... och jo, värre b-film till "skräckis" har jag nog aldrig sett. Det är fan okej med skådisar från 90 talets början och med noll talang över huvudtaget. Men att börja filmen i en halvläskig campmiljö till att avsluta den i ett underjordiskt labb med muterade gorillor och spindlar tog fan priset. FYYYY FAN vad dålig film.
Den andra filmen började ju bra, men med mitt halvtrötta vinhumör så hade jag förväntat mig att filmen skulle vara slut efter strax en timme. Men icke... två timmar senare stövlade vi oss i säng och vi hade varken blivit klokare eller rädda. Dock en aning gladare än innan kanske. Det tackar vi vinet för.

Dagens ...

... nöje är att sitta på arbetet och längta hem till hooonden. Hemmet är för övrigt tömt på andra älsklingar (hihi, Jessica... I used THE word:P).

Idag är det helg, med andra ord lördag. Planerna är att sluta jobbet, komma hem och ringa en vän och be denne lockiga lilla kalufs att komma hem till mig och kolla på en film med ett eller två glas öl/vin till. Sedan somna och förhoppningsvis vakna i tid till det stundande arbetet imorgon.

Nästa vecka kommer lönen. Den helgen kanske jag åker till IKEA och inhandlar en sänggavel. Sedan åker jag och kånkirånki till Stockholm på kryssning och kanske kommer därifrån med en ring...runt ögat. Man lär ju inte få sova iaf. Men tid för vila kommer väl senare i livet antar jag.

Nä, nu tillbaka till verkligheten!
Hej!

Tjockchock

Jaaa, det var vad jag fick senast jag ställde mig på vågen. Har nog inte varit så här vinterpälsad sedan.... jaaa... faktiskt aldrig. Nu är det fan älgjaktsbanting i all hets. Är äckligt medveten om att det inte är endast mina fötter som kommer känna av den hiskeliga blodsmaken under nästa veckas skogspromenader, men det är väl smällar man får ta när man slutar upp att vara singel antar jag. Motivationen har liksom inte infunnits... och vem tycker inte att det är godare med choklad än svettsalt?

Ursh vad jag tycker mindre om mig själv ibland...

RSS 2.0