Paus

Känner att jag måste ta en paus från den där listan. Den kräver alldeles för mycket tankeverksamhet för att jag ska orka med att inte få skallebank.

Hur som haver, idag är det torsdag. På riktigt redan!? Jag hann ju knappt uppleva måndagen... Och vad fan hade med tisdagen? Men idag vaknade jag i alla fall tidigt och tänkte att jag skulle fortsätta med det eviga skolarbetet, men sen försvann som gnistan innan jag ens hunnit kliva upp ur sängen.

Dagens saknad:









Dagens önskan:








(4) Skriv 7 saker du är rädd för



1. Jag är rädd för hästar. Ja, man ska helt enkelt undvika att sätta sig på höga hästar. Hästar... Ja, alltså de är fan gigantiska monster i mina ögon.

2. Jag är rädd för och jag hatar innerligt: getingar. Bara tanken av ljudet från dem får mig att vilja rysa sönder och samman och bara försvinna. De är ju som så små egentligen, men ursh nej fii faoon.

3. Rädd för att singellivet ska vara resten av livet ut och att jag ska missa den där mysiga Kirunianska familjekänslan. Men inte sagt att jag inte gillar att ha det som det är nu... Men inte föralltid.

4. Rädd för att faila den här never ending storyn med C-uppsatsen och missa att få ta examen, som jag faktiskt tycker mig förtjäna efter de här tre åren borta från mitt allt.

5. Rädd för den dagen då jag inser att tiden har runnit ut och det är slut på allt det här... Att jag inte hinner med allt som är planerat och allt som jag drömmer om.

6. Jag är rädd för att misslyckas. Alltså det måste fan vara en skada som jag och många andra föddes med, som kvinna alltså... Att inte allt är perfekt alla gånger kan jag leva med, men jag måste alltid försöka göra allt så perfekt som möjligt i alla fall. Ja, hur svårt ska det egentligen vara att bara dra en vit liten lögn för att få det där drömjobbet man vill ha egentligen? Vafaoon, man lär väl sig...

7. Jag är rädd för diverse sjukdomar som man får varje gång man googlar ett bekymmer. Men jag är inte hypokondriker =)

(3) Skriv 8 saker du är intresserad av/hobbies

Okej, det här kommer bli riktigt svårt för jag har som inga hobbies. Visst, intressen har ju alla... Men just nu vet jag knappt vad ordet betyder.
Mina dagar här i Sundsvall består av att låta klockan ticka iväg, medan jag själv försöker göra allt för att stoppa tiden och samtidigt få två månader att passera helt sekundlöst. Låter kanske som en total omöjlighet, men ibland lyckas jag faktiskt rätt bra med att inte göra nåt och ändå titta ut genom fönstret i nästa sekund och se mörkret falla.
Mina dagar hemma i Kiruna består av ett liv eller åtminstone är dagarna hemma en evig kämpan för att tiden ska stanna helt och att jag bara får vara där jag är just då...
Men okej, 8 punkter ska jag väl fan klara av.

1. Jag är intresserad av att lära mig och vill ha det som min främsta hobby: stickning. Fan vad kul att sticka sina egna mössor, vantar och sockor etc.

2. Jag tycker om att göra kreativa saker eller rättare sagt så tycker jag om att tänka kreativt och sen bygga det jag tänkt ut. Oftast så skiter sig mina idéer för att jag inte har alla saker hemma eller så är mina byggnationer alldeles för komplicerade så att jag inte riktigt klarar av att slutföra projektet själv. Men kreativitet ligger på min intresselista iaf, kan vara allt från att bygga en egen soffa till att göra ett scrapbooking-kort.

3. Jag vill kunna sy mina egna kläder och jag hade velat vara grym på det, det ligger en liten ingrodd intressetanke i saken. Men jag har inte riktigt tid för den hobbyn nu och inte heller riktigt råd med det heller. Men en dag... Då jävlar ska jag vara den där tanten som springer omkring i sina egna hemsydda och coola kläder.

4. Min främsta hobby är nog fan mina vänner, jag menar vem skulle överleva utan skvallertanter och gultandade tedrickardamer som mest av allt älskar öl... Alla saker och händelser som sker med familj eller vänner är fan allt och betyder mest.

Hobby, hobby, hobby... alltså vad fan kan det vara?

5. Hobby: musiktankegångar, det finns fan inge bättre. Ett knäpptyst hem, med musik som producerar alla känslor av lycka, sorg och längtan.

Jag var tvungen att googla vad man kan ha som hobby, japp så tragisk är jag. Men då såg jag det som kommer bli punkt 6.

6. Fotografera.

7. Jag är intresserad av att arbeta med stadsomvandlingen när jag blir stor.

8. Finally! Jag är intresserad av framtiden... Meeeeeeen, vem är inte det?


Nytt inlägg

Tänkte dra ett riktigt djupt inlägg om livet och alla dess genvägar, senvägar och gator, vägar som man passerar gåendes i sin söndertrasade och alldeles för välanvända promenadskor som ger en blödande skvarsår, men sen kapslades den lilla tanken in... Då jag kom på att jag inte orkar dela med mig av troligen sinnessjuka tankar om hur livets skavsår egentligen uppstår, är och fungerar.

Det är Torsdag idag.
Tänkte bara så att ni vet att det är Fredag imorgon, som för de flesta där hemma innebär drycker av alkoholhalt, doft av skoter och grillning eller till och med en kombination av de två.
Att berätta vad morgondagen innebär för mig känns alldeles för deprimerande, för det är verkligen allt annat än luften av frihet i alle fall...

Punkt på det!



Nils son


Japp, här är hon den där hårda skönheten från norr som enligt sig själv är en grevinna.
Än idag funderar hon på varför hon fortfarande är singel... Hard to tell...

I brist på annat

Något helt annat

(2) Skriv 9 saker du skulle vilja göra i ditt liv

1. Åka på en efter-examen-resa på cirka 3 månader. Vart som helst... och helst imorgon.

2. Skaffa den där riktigt ingrodda Kirunianska familjen med hus, bil, stuga, barn och grillkåta och vad mer.

3. Göra något riktigt livsnödvändigt för någon annan människa. En sån där avgörande och själabra sak.

4. Skjuta en fet älg och stolt få fylla frysen med föda för det kommande året fram.

5. Bo i ett annat land och till hit räknas fan inte Sveriges grannländer. Inte heller en tre veckors semester till Thailand.

6. Ge något riktigt betydelsefullt och stort till mina käre familjemedlemmar/vänner. Typ EXEMPELVIS som en stuga åt min far, ett tält till Sanne=P... Ja, ni fattar.

7. Göra något betydelsefullt att bli ihågkommen för... Typ som att uppfinna någon viktig sak som en utspottande toymaskin.

8. Utmana min rädsla för höjder och störta ner med ett  bungyjumphopp.

9. Jag skulle vilja djupdyka.


Okej, om man sitter och gnäller man man hade velat göra i sitt liv. Men när man väl ska printa ner en lista på fjuttiga nio punkter så är det fan totalt omöjligt. Fick ju nästan skallebank efter all tankeverksamhet.

RSS 2.0