The heat is on

Jag vill bränna mina fotsulor på en het strand.
Semester, vafan är det!?
Jag har inte haft semester på 2 år nu.
Undra hur det kändes att vara ledig?

Jag vill vara lika het som en thailandsstrand i december.

En bild säger mer än tusen ord

Just därför ids jag inte lägga upp en.

S-J-U-K....T bra med Jukkasmarknad till helgen, så jag kan införliva lite värme i mina fossingar. Värme som garanterat håller vintern ut.

Inte okej längre

Jag tyckte mig förtjäna lite snor i snoken som passar min annars manliga hesröst som jag fått av denna hiskeliga lungsot (som jag själv diagnostiserat mig med). MEN jag bad inte om att bli risigast i magen. Efter fyra toabesök så börjar jag känna mig just lite öm om baken.
Dessutom så kom jag på den smarta idén att basta igår och som förra gången jag också kom på denna smarta idé så går jag numera med ett sjukt lock i örona. Ann 75 ++ borde nog troligen uppsöka en läkare för att diagnostiseras på riktigt.

Favorit

Det finns sidor som jag bara måste uppdatera mig i varje dag och en av dem är felsms.com
Finns inget som kan göra dagen mer värd efter att ha läst där.

Jag vill också dumma mig och skcika fel, antagligen bara för att få en fet käftsmäll som jag sent kommer glömma...=/ MEN jag behöver den!

Strävt!

Jag är sjuuuuuuuk! Jag behöver kärlek och värme!
Här trodde jag att det var hjärtat jag hade ont i, men det är lungorna som sakta men säkert håller på att torka ut och hostas upp som en hårboll.

Inga konstigheter!

Varför drömmer jag om att inte glömma bort att påminna folk om hur dålig filmen snabba cash är?


Trött

Jag vill gnissla tänder, snarka och drömma mardrömmar.

Idag kan man verkligen fånga vinden, trist att det är en konstant motvind vart man än vänder sig.
Att cykla till jobbet idag tog 20 minuter, som vanligtvis tar 10. Vikke skit!

Note to self

Det gör jävligt ont att känna att man har ett hjärta.

Försök att inte intala dig själv att du inte känner något som är så uppenbart.
Man får faktiskt bry sig.

OBS!

Om idag inte såg ut som en evighets landsväg så hade jag planerat för kvällsfiske. Dessvärre är detta en dag utan slut, för idag måste jag handla på Kirunas värsta PRO-shop och det ger mig (förutom en fruktansvärd skallebank) en kvävande känsla av ångest. ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅJ så jobbigt!
Massa folk *hrrrrm och snorharkel* - inte för att jag är folkskygg, men fan det är folk överallt! Inte en endaste ensam vrå man bara kan strosa omkring och fundera över veckans inhandling.
Möte med kändisar *snorharkel med flackande blick* - än en gång, jag är inte folkskygg men att handla är en handling som visar hela ens liv som ligger där nere i korgen. Man känner sig som en påtvingat öppen bok när man träffar på folk man känner när man handlar.
För att nämna alla barnvagnar, skrikande ungar och allmänt tinitusljud.
JAG VILL INTE helt enkelt.

Veckans ångest var det, förutom gårdagens då jag slopade joggingrundan och istället åkte 7 mil för att rasta min hund i 30 minuter på ett ställe som det fötts flest mygg detta år.



Stress inleder veckan

Vaknade när telefonen ringde och funderade 15 gånger om, om jag verkligen slagit av larmet ännu. Tydligen hade jag det, klockan var 08:40, det vill säga att jag hade 20 minuter på mig innan jag skulle infinna mig på arbetet. Med godmorgongruset rätt i ögona försökte jag finna mig några rena kläder och hitta mina prylar. Smidig som räven var jag och mindre än fem minuter senare hoppade jag i dojjorna och halvsprang till jobbet. När jag slutligen kom fram med blodsmak i keften så hade jag faktiskt tre minuter tillgodo. Jag hatar att vakna sent. Jag hatar att stressa, men ändå är jag världens stressmongo annars. Men om det inte är planerad och organiserad stress så får jag panik.

Arbetsdagen är snart avklarad, tror jag avslutar dagen med en fet joggingrunda i eljuspåret för att underlätta mina framtida försovningar.

Nä, nu äre back to work som man brukar säga när man är en seriös arbetskvinna.
Pössgulligull!

Assistenthjälp

Hade behövt vara lika organiserad som en filofax. Har en konstig känsla av att alla andra gör något av sitt liv, medan jag bara är. Svinjobbigt =/ Jag vill också ha ork till att läsa sommarkurser och kolla på vad sista halvåret ska ägnas åt. Men så fort jag börjar kolla igenom dylika kurser man kan läsa så har jag lust att kräkas. Fan vad jobbigt att bestämma allt själv.

Jag vill bli myggbiten och lukta fiskrens, sen vill jag somna i ett tält och vakna med tre pungpåsar under ögonen.

Jag behöver stålar och de är inte de lättaste att spara ihop en liten hög när man går skola.


Första arbetsdagen

Känns konstigt att jag måste kliva upp på morgonen varje dag i fyra veckor framåt. Trodde jag skulle avlida av trötthet när jag vaknade imorse. Men jag slipper ju fundera vilket väder som nästkommande dag ska bjuda på, då jag ändå kommer sitta instängd hela dagarna.
Min första arbetsdag har hittills varit väldigt produktiv, känner mig riktigt duktig =) Jag är inte så efterbliven som jag trodde ändå =)

Jag som skulle orka skriva ett fett inlägg, men nu känner jag mig för trött i ögat för att skriva ner hur bästigast den senaste helgen var.

Jädrans anakka!

Vilken fisketur vi gjorde häromdagen, jag var den enda av tre som faktiskt drog upp mina fiskar i båten. Närmare bestämt 6 gäddor och en fin harr som faktiskt fick magrensas och följa med hem till grillen.
Kände mig som en riktig storfiskare där på älven=) Nu måste jag bara inhandla mina drag som försvann under resan...=/ My precious ones.

Nästa vecka är det arbete som gäller hela dagarna, men int göre nå!

Evelina: Jag hade också behövt köpa en karta.
Ann: Hade du behövt köpa en karl?
Evelina: Ja, det också...


Käre mor fyller 50 år idag, Grattis och congratz!

Nä nu ska jag ta mig nerför backarna hem och fylla magen med föda, istället för dålig-andedräkts-kaffe.
Pössgulligull!


Äntligen är festivalhelvetet över...

... och kul var det.

Denna vecka ska jag fan få upp fetingfisken. Måste bara planera mina drag lite bättre.
Nästa vecka börjar mina feta arbetsveckor:/ Men man ska inte bli ledsen över att de soliga dagarna spenderas inomhus i 35 gradig värme och att man slipper klia myggbett, för sen kommer småkosingarna in på kontot och man blir så där glad som man bara blir en gång om månaden. Löning är fiiiint =)

Jag tycker det är gulligt med folk som inte har ett eget liv =)
Går som inte riktigt att sätta fingret på exakt vad det är som gör att man blir så glad när folk är så efterblivna att de faktiskt ids printa ner en liten kommentar som de faktikst tror att man ska bli ledsen i ögat av.
Måste bli bättre på att uppdatera bloggen, så du också får dig ett eget liv nån gång ;)

Pössgulligull!



HAHAHAHAHAHAHAHA...

Jaaaaaa, vad säger man!?

RSS 2.0