Drömmar

Hade en tid i mitt liv då jag var riktigt sorgsen över att jag aldrig drömde något. Om jag mot all förmodan faktiskt drömde något så vaknade jag aldrig upp till den där mysiga känslan över att ha befunnit sig på någon helt overklig plats eller att fått vara med om någon helt bisarr situation. Hela mitt liv var just då overkligt och hela situationen var sjukt bisarr.

Mina drömmar idag är obeskrivligt konstiga. Sådär sjuka så man börjar intala sig själv att mitt undermedvetna vill säga mig något eller vill frambringa en känsla av att göra något.


Varför vaknar man alltid vill fel tidpunkt?


Tunga åsnelass

Månadens hink av tårar med efterföljande skallebank för en månad framåt... "Sofias änglar" var en fin bit.
Fick mig en liten, eller egentligen en rejäl, tankeställare.

Mitt hat för klockan består, känner svår panik för varje gång sekundvisaren slår.
Jag hatar att framtiden är en främling för nutiden.
Ovissheten är ingen kär vän för mig, men ändå så är det den enda vän som står mig närmast... som troligtvis står alla närmast. Men den enda vän som jag kan älska lika mycket som jag hatar.

Jag vill veta... Inte allt, men mycket. Jag vill kunna förbereda mig.




24 Januari 2011

Herrejestanes, det är redan 2011.

Japp, tänkte börja öva inför att skriva i dylika filofaxer och kalendrar. Datum... Måste först lära mig att det fortfarande ännu inte är 2008 och senare kanske jag till och med kan lära mig att dagarna består av mer än bara namn som exempelvis Måndag.

Kusligt ensamt i lägenheten är det idag. Borde kanske städa, syftar då på de svarta fluffmolnen som yr omkring på golvet. Har suttit hela förmiddagen i min säng till soffa och snorat ner hela skärmen av mina nysattacker. Tror att kliandet i snoken vill säga mig något...

Jag är inne på mitt sista halvår av skolan och jag vette faen vad jag ska göra sen. Jag borde kanske söka jobb typ nu eller så kanske jag borde fortsätta drömma om vad det är jag vill...

Hmm...



RSS 2.0