BTW

Glömde ju som berätta att jag ska äta raggmunkar med bacon idag. Kan inte riktigt minnas när jag senast åt det. Kan minnas när jag senast ville äta det, men inte riktigt kunde tillaga det pga av den outhärdliga lukten av as. Färdigköpt raggmunkssmet är iaf inte min grej, men sådana man värmen i micron kanske är..
Återstår ju att se.

Har för övrigt inte kommit på vad eller vart orken ska ta mig idag. Men brännboll hade fanimej varit skoj.

Valborgsmässoafton

Förra året hade jag paniken att missa alla fina eldar för att jag inte visste vart det skulle ryka. I år är paniken att inte få se några orangea lågor dra sig mot skyn för att jag inte vet om jag hinner. Jag jobbar ju imorgon och alla andra verkar ju kunna skratta sig lyckligt lediga=/
Men efter denna vår kanske man har sett nog av de varma lågorna.

Back to work. pöss!

Lörtha!

Jo jajjeremen, idag är det lördag. Arbetsdag med andra ord. Och samma ord kommer användas kommande tre helger. Men jag har kommit på det där, om man jobbar mycket helg behöver man inte jobba många vardagar. Då kan jag alltså få sova hemma med finast(E).

För övrigt snöar det, så om jag hade varit ledig så hade jag garanterat varit butter. Det vill säga så bitter att endast fett är något som avhjälper ångestkänslorna över att inte kunna göra något roligt i fint väder.

Planerna för kvällen är ännu inte lagda. Men jag har en känsla av att jag kommer vara rätt så trött i öjjene när jag kommer hem. Dessutom och som redan nämnt så är det ju ruskiväder.
Tack för mig iaf!
Pössåhejnånhåjn!

Cravings

Jag vill shoppa, slösa stålar och handla onödiga men kuliga saker.
Prio ett år då att först ha de där stålarna på kontot... Ursh för pengar alltså.

Drömmar och framtidsplaner

Det är mycket nu och då menar jag för en gångs skull inte från den negativa sidan.
Det känns riktigt skönt att faktiskt vara tillbaka i ett drömstadie igen, att känna att jag faktiskt vill drömma, önska och hoppas. Det får mig att våga utvecklas. Ett lyckorus!

För övrigt sitter jag på jobbet och väntar på att klockan ska slå 21hundra. Desperata är inget jag får glömma att se. Kom just på att hockeyn har börjat nu, så vi höres .

Ropa aldrig hej innan

Om slaskiga gator var det jag önskade mig, så gick min önskan just i uppfyllelse.
Imorgon bär det av till urskogarnas urskog igen. Pimpling i båda bemärkelserna och bastubadning så huden kan skalas av. Men eftersom att detta sker med Vs familj så hoppas jag innerligen att V vet hur man tar det mysigt i den riktiga bemärkelsen:P

Idag har jag för övrigt hunnit vara på toaletten två gånger. Brukas tycka vara rätt så najs, men inte när det kommer till bajs.
Tack för mig!

You don´t say?


Måndag

Hade behövt komma till en stad med slaskiga gator.
Åååååh för Sundsvalls asfalt under mina dojjer.
Eller en lukt av koavföring som det våta gräset bringar.

Idag ska det ätas rökt älgtunga här på arbetet. Känns som att det kan smaka skosula, men det återstå att se... Uppdaterar senare om smaken eller baken.

Whoooot?

Ah ungefär så ekar det i mitt huvud när jag tänker på allt jag borde tänka på men inte tänker på. Eller så kanske jag inte borde tänka på något och bara ta det som det kommer. Kallas det förträngning, ignorans eller faktiskt bara livet? Jag vet inte, men med tanke på alla på tok för överraskande och äckligt fjärilskittlande neddykningar i mitt liv, så vill jag nog komma fram till att det är mitt liv iaf. Men jag andas ju fortfarande så atteh.... whoooot?

Men hur som havde så är jag en pörskans glad och trevlig dam nuförtiden. Har fått tillbaka den där känslan av att jag faktiskt kanske klarar av att andas mig igenom det här livet. Jag vet att vissa tillfällen kräver mer koldioxid än andra, men det känns bara som lätta fjällvyer just nu.

Tack för mig från en gladaste!

RSS 2.0