Stanna planeten jag vill hoppa av

Extremt isande skallebank har bosatt sig i min lilla hjärna för tredje dagen i rad. Skulle inte skada om dylika receptfria tabletter skulle hjälpa mot den objudna gästen. Att intala sig själv att det är vattenbrist fungerar inte längre. Att massera sin egen hjärna har inte fungerat en endaste gång... Inte blir det bättre av att veta att kommande vecka stundar med fyra "härliga" nattpass på raken.

Om detta är en för-förkylning så känner jag mig lite lätt orolig för vad den riktiga förkylningen kommer bjuda på.....=/

Känslan ...

... av att ha ett HEM att komma hem till efter jobbet är obeskrivlig. Det ska bli sjukt skönt att börja få ta tag i det vanliga hushållssysslorna som att dammtorka, tvätta kläder och städa andra roligare skaer=)

Ingen mer stressångest över att behöva göra färdigt. Ingen mer stressångest över att det är stökigt. Nu är det skönt att få komma hem=)


Söndag

Åhhhh gudars vad jag längtar tills jag slutar för dagen. Komma hem till det nymålade och nytapetserade sovrummet och bara börja inreda... Fasiken så roligt!

Idag snöar det. Det är kallt. Himlen är grå. Skrapade rutorna på bilen imorse... Längtar inte till vinterns skrapande av rutor och borstande av snö. Ursh och fy.

Nu helgstädning på jobbet så dagen kanske går lite fortare.
Hej!

Wöööörk

Hela dan... och (nästan) varje dag.
Dagens består av att faktiskt arbeta på riktigt, sen komma hem och sätta spackelspaden i handen. Men fint blire... ... nog.

RSS 2.0