En bild säger mer än 1000 ord...

... dessa säger bara MYS!

(Kurtan, nalle och matte Ann myser i bädden)


(Kurtan myser med nalle)


(Jessica myser med sambo Anns axel)



MYYYYYYYS!

Oj vad mysigt, nu har jag dammat av min tvätt som legat på torken i en veckas tid. Vad mysigt det var att damma bort allt ut i fönstrets vind, dammen liksom letade sig in i näsan. MYS!
Igår var jag nog troligtvis bakis, låg i sängen hela dagen och "kollade" film. Så himla MYS! Vaknade upp alldeles svettig och luktade så fruktansvärt mysbakis som man gör när man är bakis, såg allmänt förjävlig ut... Himla mysig kvinna tyckte jessica, citerar hennes dagliga kärlek till mig "Ann, du är fan ful"
Jag och Jessica kollade en film härom veckan, vi sneglade på varandra lite då och då... så himla mys det också.
Gjorde även en kladdkaka som blev allt annat än kladdkaka, mer som en chokladig sockerkaka. Jessica är så himla mysigt dålig på att baka. Jag själv är ju som en mysfarmor hela jag.

Nä nu var det nog med mys för dagen.
Tänkte nu mysa ner mig i soffan med tentan. Oj vad mysigt!

Måndag

Äntligen Måndag!
Äntligen får man börja skriva på den sista tentan innan sommarlov. Känns helt galet att jag faktiskt bara har ett år kvar och att jag orkat bo med Jessica i snart hela två år. Galet var ordet!


Måste helt enkelt ha en blogg...

... för jag har alldeles för mycket i min hjärna.
Som exempelvis idag. Jag vaknade av att telefonförsäljarna från Göteborg ringer för en femtonde gång denna vecka. Med min halvhesa mansröst svarade jag och mannen bakom telefonsamtalet ber så hemskt mycket om ursäkt för att han ringer och väcker mig efter klockan 10 på en fredag. Btw så hinner han kläcka ur sig att han återkommer senare, vilket jag inte hann besvara med ett "nej tack" innan telefonsamtalet avslutades. Hann iaf knappt tänka så hade jag somnat om igen.
Nästa gång jag vaknade upp så önskade jag faktiskt att jag var 30 kilo tyngre och låg inne på BB för att föda mitt första barn. Men så var icket fallet, istället låg jag i min totalt nedsvettade säng med extrema menssmärtor som tvingade mig upp ur sängen. Kändes faktiskt som att det inte var länge kvar tills jag skulle få krysta och bli av med de hiskeliga smärtorna. Men istället fick en överdosering av Ipren ta och lugna min önskan att få föda.
Det är helt enkelt inte lätt att vara kvinna. Nu kommer jag gå som tant agda 75+ i minst 4 dagar till plus att mina nätter kommer vara lika hemska som att jag faktiskt hade en skrikande bejbis här hemma. Smärtsamt olidliga.

Annars går livet suveränt, jag har börjat spara könshår för att göra en brasiliansk vaxning som tydligen håller i sig i minst 3 veckor. Vilket betyder att jag slipper det där sablarns rakandet och kliandet man som kvinna utsätts för varje gång man hoppas på lite kärlek. Mina stickor på benen kan snart uppmätas till centimeter istället för millimeter. Jag behöver helt enkelt också vara sådär fjantigt kär i någon för att jag ska sköta min personliga hygien. Come and save me!






RSS 2.0