11,5 grader i skuggan

Shit, herrejestanes vad jag längtar till dagens arbetsslut. Det känns i skallen att sitta inne på jobbet en sån här vacker dag. OM jag hade varit ledig så hade vi nog spelat brännboll innan jag skulle fetta i mig tårta.
Var bara det...


26 e

Igår var det löning och jag var inte sent ute med att sätta sprätt på den lilla inkomsten, men jag börjar bli van vid att leva på existensminimum. Hur som helst så inhandlades det föda till samtliga i familjen. Som tur var så var det rabatt på Kurtans mat nu, så säcken gick "endast" på 600 spänn. Hade dock behövt köpa nya dojjer, men det får nog vänta till skattepengarna kommer in.

Dagens aktiviteter känns endast stress faktiskt. Efter att jag slutar jobbet ska jag till farbror som fyller 40. Sen förhoppningsvis så hinner man se Nordman och kanske när Loreen vinner Eurovisionen. Hur jag ska hinna duscha och sminka fejset lite behagligare innan allt det där är bara det en stressfaktor.

Nu ska jag återgå till arbetet och försöka att inte göda min stressfinne på läppen alltför hårt.
Pöss och så.

Ingen vanlig torsdag

För idag åt vi minsann inte ärtsoppa.

Det är mycket nu. Morsdag på söndag, farbrorn som ska firas på lördag och det är eurovisionen, nordman och grill- och brännbollsväder. Whoooot!? Hur i allsin dar ska man hinna med att andas därimellan?
Igår hade jag och kvinnorna tjejkväll eller vad man nu ska säga att det var. Vi åt i alla fall hälsosamt och drack mer eller mindre giftämnen som idag känns i lillbulan. OCH allt detta trots att jag visste att jag skulle befinna mig på arbetet idag 18hundra. ÖÖÖÖRS vad jag blir besviken på mig själv... Eller någerst!

Sofie, nu hoppas jag att du blir glad att jag än en gång uppdaterat mitt i arbetstiden... som om jag inte har annat för mig =P


Mitt i veckan dagen

Jajjeremen, idag är det onsdag och ikväll ska jag och min barndomsvän dricka ett eller två glas vin och i rusdimman komma på någon bra framtidsplan.

Igår var jag och min andra hälft och inhandlade en kamera så vi kan fotografera vårt otroligt händelserika liv. Det blir väl alltså en eller annan bild framför tv:n... Men man kan ju alltid variera sitt eller liggställning så jag är inte orolig över att det kommer se trist ut iaf. Jag är rätt snygg på höger höft faktiskt, kan ju alltid intala mig det eftersom att jag är rätt säker på att jag drabbats av atros på vänstersidan i knappa 25+ åldern=/
Dessutom impulsköpte vi en ny säng så även den kan ju bli ett fotoobjekt=)

Jajjeem, det var väl ungefär det. Har märkt att mina inlägg om vardagslivet ofta uppdateras de dagar jag sitter i kontorsstolen på arbejdet, men det blir lätt så om man inte har tid att tänka annars.

Nä, nu ska jag återgå till det jag höll på med. Papercutta mina fingrar och le=)

8 Maj

Innan klockan ens hunnit slå sitt 14e timslag för dagen så har jag hunnit med mycket. Mest tack vare att Jessica ramlade innanför dörren innan klockan 10. Jag är nöjd med dagen so far iaf, 1 1/5 timmes promenad med hundarna och en hel del koppsörplande framför cv uppdateringarna på datorn. Känns som att en liten motivation till ork har infunnit sig.

Resterande del av dagen planeras till att suga in Kurts svarta ökentussar i en lite mer passande påsmiljö, sen kanske kocka ihop någon rolig middag och planera inför ledigheten.

Men nu måste jag verkligen tömma diskmaskinen för att återigen fylla den.


KonstANNterande

Jag saknar Sundvall. Punkt och slut.

Jag kanske ångrar mig om jag packar en släpvagn dit igen, men chansen finns ju också att jag gör det om jag inte gör det. Måste verkligen leta efter jobb där nu. Efter att ha läst Jessicas blogg, som för övrigt inte uppdaterats på femton år, så kom jag på att Sundsvall var och är fanimej fint. Även om man inte tyckte det just då... Och jag saknar faktiskt mina få kamrater där. Och utelivet. Och mycket. Sundvall är konstaterat ett fint ställe.

Det var det!

Timstress...

9 X 8... Svaret på den multiplikationen är hur mycket timmar jag får ihop denna månad. Stressad!? Njaaaa, inte så att byxorna glider ner av svettdroppar, men jag kan nog få en eller två ångestattacker av önskan att jag inte var SÅ duktig på matte=/

Har iaf tagit mig i kragen och gjort mig en norsk jobbsökarsida. Till mina tårars fördel så har inte en endaste jävul kolla på mitt cv, TROTS (och mot alla odds) att jag har en bild på mitt tryne där. Jag vägrar tro att det är min underbara nuna som skrämmer bort alla för ett klick, men jag vet att chansen finns där. Inget sagt att det nästa vecka blir så att bilden ryker om det inte finns något klick på min sida, men den chansen finns.

Morgonkaffe = toabesök av andra graden... så att vi hörs!

Helg och rusk

Ännu en helg som spenderas på jobbet. Men från och med onsdag så är jag långledig och då ska jag och kärastE bara göra allt som vi inte gjort. Att åka bort från detta rusk hade ju inte varit sämst. Inte heller att sova i en hotellsäng kanske...

Igår natt när jag väl bestämt mig för att kravla mig i säng så hör jag hur Kurtan kraffsar på soffan för att också bädda sig till sömns. Instånkandes till vardagsrummet för att be det lilla djuret att snällt vara tyst så inser jag att det inte är någon eller något där. Behöver jag beskriva ryslingarna som gick från fotknölarna ändå upp i knoppen? Därefter spenderades natten med uppspärrade ögon och med djuret i sängen som skydd ifall det i mina hemskaste mardrömmar skulle vara liemannen. Någon gång efter halv fyra har jag somnat helt utmattad. Hädanefter får duden inte åka iväg på några arbetsplatsträffar i Norge och han får helt enkelt sluta med det där fjantiga bortamatcherna som hockeyn tar med honom på. Jag ska fanimej inte sova ensam!
Jag som just hade kommit över att det inte ligger någon ond docka ungen sängen som vill snitta av mina hälsenor när jag är nattkissis... Men nu är jag tillbaka på ruta ett igen. Känns väl sådär.... lite barnsligt... töntigt... fjantigt... och jävligt skrämmande.

Undra när dammsugarn ska börja ljuda utan en knapptryckning?

Tisdagsförvirring

- Är det verkligen inte onsdag idag?
- Fan vad skönt med fredag imorgon...
I min hjärna är det onsdag idag som imorgon följs av fredag. Tror att det har blivit alldeles för många bakistorsdagar att den dagen helt enkelt slutat existera i min lilla förkolnade nöt till hjärna.
Annars så känns min skalle som en annan allmänt bränd boll. Sker inte alltför mycket onödig tankeverksamhet. Har åter fått besök av den där härliga känslan av att "men imorgon grejjar jag det där, då har jag mer tid". Och när morgondagen stundar så tänker jag samma sak som jag gjorde dagen innan. Naaajs bajs.NOT! Blir ingenting gjort.

Hur som haver så smakade gårdagens mat mycket bra. Men det är nog inget som man kan äta alldeles för mycket av. Jag missade alla brasor igår, då min kvinnliga cykel tyckte att det var dags att ligga i fosterställning och kvida till en film. Lovely som Stevie Wonder skulle ha brölat.

Nu ska jag arbeta en fin första maj som denna.

RSS 2.0